divendres, 10 de gener del 2014

DIVENDRES DE LECTURA, PREGUNTES I PINTURA

Hui hem aprofitat la vesprada per acabar de llegir el llibre "La Lola és despistada". Després hem reflexionat en veu alta sobre el que hem aprés amb aquest llibre perquè nosaltres també som una miqueta despistats.


Per acabar la vesprada i aprofitant un joc de preguntes i respostes sobre cavalls que ens ha portat el nostre company Daniel, hem fet una activitat que ens ha servit per treballar moltes coses a l'hora (atenció, memòria, conceptes treballats en medi, noms de cavalls famosos, respecte del torn de paraula, valor del treball en equip...)


Els xiquets havien d'escoltar la pregunta i quatre possibles respostes. Sense parlar gens ni miqueta, havien d'alçar la mà per dir quina era la resposta correcta. El que encertava amb la resposta correcta mullava els dits en pintura i pintava en el mural sobre l'hivern que hem col·locat al nostre passadís.

Aquest ha sigut el resultat...


2 comentaris:

  1. Daniel esta supercontent per que els seis companys han vist i jugat el seu joc de preguntes i respostes, a vore si en casa també juguem..... Besets a tots.
    Fina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial! Aprendreu moltes coses interessant i segur que ell no les oblida mai.

      Elimina